Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ε ΡΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΛΙΚΙΑ

Λέει ο λαός: Θέλει η π... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Έτσι και εγώ. Είπα να αποσυρθώ για λίγες μέρες, αλλά δεν με αφήνουν να αγιάσω η δόλια. Διαβάστε.

Όσοι έχουν περπατήσει εμπρός από την Βουλή, θα έχουν παρατηρήσει ότι τα μάρμαρα στο πεζοδρόμιο, ειδικά όταν βρέχει, γλυστράνε πολύ. Αυτό είδαν και στην βουλή και επί ΝΔ αποφασίστηκε χρηματοδότηση ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ (ναι ναι, 2.000.000 ευρώ) παρακαλώ, για να τα ξύσουν και να τα κάνουν σαγρέ.

Με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο νέος πρόεδρος της Βουλής, θορυβημένος από το κόστος, έκανε νέα συμφωνία στα 400.000 ευρώ. Τελικά τις τελευταίες μέρες το υπουργείο οικονομικών, στο πλαίσιο των οικονομικών αναδιοργανώσεων, έκρινε ότι το αναγκαίο ποσό για την διεκπεραίωση των εργασιών είναι μόλις 20.000 ευρώ. Όσο δηλαδή η αξία ενός μηχανήματος ξυσίματος και η εργασία που θα απαιτηθεί από ένα συνεργείο, που θα επιλεγεί από τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών της Βουλής.

Δηλαδή εξοικονόμηση 1.980.000 ευρώ !

Αυτό είναι ένα δείγμα για το πάρτι που γίνεται στο δημόσιο με τα δικά μας λεφτά.

Και τώρα λέω εγώ ως γάτα πεταλωμένη: Δεν πρέπει να ξεφωνηθούν άγρια όσοι είχαν εγκρίνει την αρχική δαπάνη των 2 εκατομμυρίων ευρώ; Άντε και καλό Πάσχα πάλι.

gatapetalomeni@gmail.com