Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ & ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

Είδατε την Τετάρτη τον αγώνα Manchester United – Bayern; Αν όχι χάσατε. Αν ναι, γνωρίζετε ότι παρακολουθήσατε έναν εξαίρετο αγώνα με πολλά γκολ και μια ανατροπή, που λίγοι πίστευαν ότι θα ήταν δυνατόν να συμβεί. Και όμως συνέβη. Πέραν όμως των σπάνιων ποδοσφαιρικών χαρακτηριστικών, που είχε αυτός ο αγώνας είχε και μια μοναδικότητα που μόνον στα Ελληνικά πράγματα θα μπορούσε να συμβεί.

Συγκεκριμένα. Λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, κόπηκε η αναμετάδοση και όλοι οι τηλεθεατές, είδαμε μια διαφήμιση γνωστής μάρκας αυτοκινήτων, που ακολουθήθηκε από ένα trailer μιας εκπομπής, γνωστής δημοσιογράφου. Ο κακόπιστος τηλεθεατής θα είπε: «Ποιος είναι και πόσα θα έχει πάρει για να βάλει αυτή τη διαφήμιση, τώρα που τα μηχανάκια της AGB έχουν πάρει φωτιά;». Ο καλόπιστος θα είπε: «Μα καλά δεν ξέρουν να δουλεύουν τα μηχανήματά τους εκεί στην Αγία Παρασκευή μεγάλη η χάρη της;». Φαίνεται ότι μάλλον ο δεύτερος είχε δίκιο γιατί την επόμενη μέρα (Πέμπτη), ένας προϊστάμενος (μη με ρωτάτε τίνος), ακούστηκε να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και να του λέει ότι «κάποιος υπεύθυνος στις ζωντανές μεταδόσεις έχει ένα μόνιμο προβληματάκι υγείας και πότε πότε του ξεφεύγουν κάτι τέτοια λαθάκια».

Ελπίζω ότι η Aegean και η Olympic Airways, θα ενεργούν με διαφορετικό σκεπτικό όταν εντοπίζουν πιλότους με τέτοιου είδους μόνιμα προβληματάκια υγείας. Γιατί διαφορετικά …

gatapetalomeni@gmail.com