Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Συνδικαλιστικά (1).
Παρά την προτροπή μου στους συνδικαλιστές να ξεκαθαρίζουν τις υποθέσεις που τους αφορούν και σχετίζονται με οικονομικά θέματα, αυτοί με γράφουν μαζί με όλον τον κόσμο που εκπροσωπούν, που τους στηρίζει και που δε φταίνε να ακούνε από τις άλλες ομάδες ότι ο εκπρόσωπός τους σέρνεται στα δικαστήρια για οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Συνέλθετε και κυρίως ξεκαθαρίστε τα πράγματα.
Συνδικαλιστικά (2)
Κάπως έτσι ω αγωνιστές των δίκαιων των εργαζομένων ξεκίνησαν και οι προκάτοχοί σας και κατάντησαν όπως κατάντησαν. Εννοώ για την ρουσφετολογία που επιδίδονταν για τις εξαρτήσεις που δημιουργούσαν κλπ. Έτσι και μερικοί νυν συνδικαλιστές, διαλαλούν ότι έδωσαν αγώνα για να παραμείνει ο τάδε συμβασιούχος και άλλα τέτοια. Δε μου λέτε ρε αγωνιστές, σείς δεν έχετε πει ότι ακόμα και οι συμβασιούχοι, θα πρέπει να περνάνε από τον ΑΣΕΠ; Τι σόι εξατομικευμένος αγώνας είναι αυτός που κάνετε τώρα; Που το πάτε το πράμα; Γιατί δρομολογείτε νέες εξαρτήσεις; Θα βγω με ονόματα την επόμενη φορά και θα σας κάνω ρόμπες. Και σας και όσους καταφεύγουν σε σας για ρουσφέτια. Φτάνει πια.
Συνδικαλιστικά (3)
Ξεφώνησα τις προάλλες τον εκπρόσωπο των εργαζομένων (αυτόν που υποστηρίζει η επίσημη ΠΑΣΚΕ) στο ΔΣ της ΕΡΤ, επειδή κάλεσε τους εργαζόμενους για ενημέρωση στις 12.30 μμ. Σε ώρα εργασίας δηλαδή. Και έρχεστε τώρα εσείς κύριοι της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καλώντας τον κόσμο να μαζευτεί για να τον ενημερώσετε για τη ΣΣΕ κλπ, στις 2.00 μμ. Αλλά το ωράριο τελειώνει στις 2.50 μμ. Ας το ξαναπούμε μπας και το μάθετε. Η δουλειά είναι δουλειά, ο συνδικαλισμός συνδικαλισμός και ο χαβαλές χαβαλές. Δεν γίνονται όλα μαζί. Εγώ πάντως αν δεν ήμουν γάτα και ήμουνα ο Γαμπρίτσος, θα ερχόμουνα και θα καθόμουνα μέσα στην αίθουσα της συγκέντρωσης και θα ρωτούσα όλους να μου πούνε αν έχουν εκείνη την ώρα δουλειά, ή αν η βάρδιά τους δεν συμπίπτει με τη διάρκεια της ενημέρωσης. Τους πρώτους θα τους έστελνα στο πειθαρχικό με την εντολή να τους επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται από τον κανονισμό, που έχουν συνυπογράψει και οι συνδικαλιστές. Τους δε συνδικαλιστές θα τους ξεφώνιζα κανονικά. Και τι θα κάνατε τότε; Μάλλον τις κότες. Γιατί από ότι φαίνεται τζάμπα μαγκιά πουλάτε. Και για να δούμε και την επιρροή σας για κάντε τις συγκεντρώσεις σας στις 2.50 μμ, για να μετρήσουμε τότε πόσους θα μαζέψετε;

gatapetalomeni@gmail.com