Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟ ΟΝΕ (νόουαν)

Λοιπόν κε no one (ή κατά Πάγκαλο κε τίποτα), μάλλον τα σκάτωσε ο συμπαθής (κατ΄εσέ) προοδευτικούλης προϊστάμενος, χάρη στον οποίο (πάντα κατ΄εσέ) η ΕΡΤ εξέπεμψε ψηφιακά. Αλλά ρε παιδάκι μου, κατσικοπόδαρος είσαι; Με το που τον εξεθείασες στο blog σου, χύμηξαν όλοι να μας φάνε επειδή αδιαφορίσαμε για τα περιορισμένα κατά τον νόμο δικαιώματά μας και συμπεριφερθήκαμε όχι ως δημόσια ραδιοτηλεόραση του 2010, αλλα ως ραδιοερασιτέχνες της δεκαετίας του ΄60.
Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν έτσι, ακόμα και αν όλα είχαν πάει κατ΄ευχήν, θάπρεπε να θριαμβολογούμε για αυτό; Μα πάμε για ομαδική παράκρουση; Γιατί καλλιεργείς κε τίποτα τη συνέχιση της νοοτροπίας του να επιβραβεύεται κάποιος επειδή κάνει το προφανές; Διότι στην προκειμένη περίπτωση ο προοδευτικούλης κάνει απλώς και μόνο τη δουλειά του, που μάλιστα υπαγορεύεται από τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ως εκ τούτου βρίσκεται μέσα στις υποχρεωτικές αρμοδιότητές του. Τι καμώματα είναι πάλι ετούτα; Είπαμε να γλυτώσουμε από αυτά. Εσύ γιατί θες ντε και καλά να το κάνεις μόδα; Ούτε στον κόσμο των γατιών δε συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, παρόλο που μας κατηγορούν για τόσα και τόσα.
Γιατί παραγνωρίζεις κύριε no one το γεγονός ότι ο εν λόγω προοδευτικούλης συνεργάστηκε απόλυτα (ως μη όφειλε και μάλιστα επ΄αμοιβή χονδροειδούς bonus), χωρίς να εκφράσει τις αντιρρήσεις του (ως όφειλε) για το στήσιμο του ανοσιουργήματος που ανοήτως αποκαλείται ψηφιακή τηλεόραση; Kαι που κόστισε ένα σωρό λεφτά, προσφέροντας ελάχιστα (σε σχέση με το χρήμα που ξοδεύτηκε αφειδώς), στον Έλληνα φορολογούμενο και στην ΕΡΤ , ενώ εξυπηρέτησε μόνο και μόνο τις ίντριγκες και τα πλάνα της παρελθούσας πολιτικής και ΕΡΤικής ηγεσίας;
Αλλά φαίνεται ότι όλα πρέπει να ξεχαστούν προς χάριν της προαγωγής του προοδευτικούλη. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, προβαίνει σε συσκέψεις για την εκπομπή σήματος σε μορφότυπο 16:9, προσκαλώντας κάθε σχετικό και άσχετο με το αντικείμενο, εκτός από τον καθ΄ύλην αρμόδιο, που δεν είναι άλλος από τον προϊστάμενο του τμήματος τηλεόρασης.
Ορθώς θα αναρωτηθείτε αγαπητοί και πολυπληθείς αναγνώστες της πεταλωμένης γάτας, γιατί συνέβη αυτό. Μα διότι ο προοδευτικούλης φοβάται ότι θα φανεί η ανωτερότητα του προϊστάμενου της τηλεόρασης, ο οποίος αντίθετα με τον προοδευτικούλη δεν βασίζεται στις δημόσιες σχέσεις αλλά στην αξία του. Τέτοια ωραία και τερπνά συμβαίνουν στην κατακαημένη ΕΡΤ. Έλεος πια. Έεελεος.

gatapetalomeni@gmail.com