Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ;

Ακούγεται ότι η πληροφόρηση του καναλιού που εξαπέλυσε τον απηνή πόλεμο στις δύο κυρίες της γεν. δ/νσης Τ/Ο, προέρχεται από υψηλά ιστάμενους συνδικαλιστικούς κύκλους, που δραστηριοποιούνται στην ΕΡΤ . Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και όχι. Εύχομαι να μην είναι. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω ότι οι εν λόγω συνδικαλιστικοί κύκλοι, έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις (για να μην πω φιλία) με τον δ/ντή του εν λόγω καναλιού, όπως επίσης ότι έχουν και μεγάλη αντιπαλότητα με τις δύο κυρίες.
Δεν σπεύδω να υιοθετήσω όσα κυκλοφορούν, αφού κάθε πεταλωμένη γάτα (αν όντως θέλει να είναι πεταλωμένη), θα πρέπει να εφαρμόζει την αρχή ότι για τον καθένα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Ουδείς λοιπόν ένοχος μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή του. Τώρα τα όσα ακούγονται, μπορεί όντως να είναι αλήθεια, αλλά μπορεί να αποτελούν και φήμες που τεχνηέντως διοχετεύονται από τους αντίπαλους όσων κατηγορούνται για αυτές τις ενέργειες.
Αν είναι αλήθεια αυτά που κυκλοφορούν, τότε έχουμε περιπέσει στην ίδια σάπια κατάσταση, στην οποία βρισκόμασταν στο παρελθόν και από την οποία απαλλαχτήκαμε(;) με ιδρώτα.
Ο δικός μου σκοπός είναι να ανακαλύψω αν όντως υπάρχει αλήθεια πίσω από αυτές τις φήμες ή όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς νύχια θα βγάλω. Το αν θα ξεσκίσω τους κατηγορούντες ή τους κατηγορούμενους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του ξετρυπώματος που θα κάνω.
Αναμείνατε νεότερα.

gatapetalomeni@gmail.com