Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΟΞΥΔΕΡΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εκείνο που πραγματικά εκτιμώ στην κυβέρνησή μας, είναι ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή πιάνει τον παλμό του λαού και λειτουργεί σύμφωνα με αυτόν, όπως πρέπει να κάνει κάθε σοβαρή κυβέρνηση.

Παράδειγμα. Όλος ο λαός είχε ξεσηκωθεί και είχε ταχθεί με το μέρος των κυρίων Ρουσόπουλου και Βουλγαράκη. Ουδείς πίστευε ότι οι εν λόγω αστέρες είχαν εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπεδίου. Ο απελθών πρωθυπουργός Καραμανλής, δρώντας με εμπάθεια και προσωπικό μένος εναντίον των δύο (και όχι προκειμένου να γλυτώσει το ανάθεμα που πίστευε ότι θα χρεωθεί αν εξακολουθούσε να τους διατηρεί στους κόλπους της ΝΔ), τους απέπεμψε από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, αφήνοντάς τους έκθετους.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όμως, συντασσόμενη με το λαϊκό αίσθημα, φρόντισε και δια του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής που σύστησε, τους απάλλαξε από κάθε κατηγορία, εκτονώνοντας έτσι την οργή του κόσμου. Έτσι τώρα όλοι χαίρονται που αποδόθηκε δικαιοσύνη και μακαρίζουν εαυτούς που έχουν την τύχη να έχουν μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να τους κυβερνάει.

gatapetalomeni@gmail.com