Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ...

Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. στον δ/νοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κον Λ. Ταγματάρχη, όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε για τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων στην δημόσια τηλεόραση.

Τι του είπε; Το εξής απλό. "Πείτε μας γιατί να μην κάνουμε στάσεις εργασίας και απεργίες, όταν η διοίκηση δεν έχει πραγματοποιήσει καμιά από τις δεσμεύσεις της έναντι των εργαζομένων, με κορυφαία κοροϊδία τη μη υπογραφή συλλογικής σύμβασης. Και αν θέλετε", συμπλήρωσε ο πρόεδρος "πείτε μου ποιος είναι αξιόπιστος εκ μέρους της διοίκησης, για να μπορώ να συνομιλώ μαζί του και να ξέρω ότι αυτά που συμφωνούμε σήμερα θα ισχύουν και αύριο και εγώ δεσμεύομαι να σταματήσω κάθε κινητοποίηση". Γεια στο στόμα σου πρόεδρε.

Η ξεφτίλα είναι ότι στο ερώτημά του για το ποιος εκ μέρους της διοίκησης της ΕΡΤ είναι αξιόπιστος, ουδεμία απάντηση έλαβε. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ο κος Ταγματάρχης εξακολουθεί και μοστράρει για δ/νων σύμβουλος. Μου φαίνεται ότι πρόκειται να δούμε πολλά και πολύ μεγαλοπρεπή εκ μέρους του κου Ταγματάρχη.

Α ρε κατακαημένοι εργαζόμενοι!

gatapetalomeni@gmail.com