Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ...

Αμάν πια αυτοί οι δεινόσαυροι, είτε αρσενικοί είτε θηλυκοί.

Τι σου φταίει η Μπιζόγλη κε Ταγματάρχη μας και θες να την κλαδέψεις και να βάλεις στη θέση της τη Στάη; Τι δεν κάνει καλά το κορίτσι; Αντί να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που έχουν μετατρέψει την ΕΡΤ σε ειδησεογραφικό πρακτορείο της κυβέρνησης, θες να αλλάξεις τα πράγματα και να ανεβάσεις την τηλεθέαση χτυπώντας το σαμάρι αντί για το γαϊδούρι.

Ο γατίσιος πληθυσμός μια χαρά τη βρίσκει τη Ρίτσα. Εύστροφη είναι. Καλή άρθρωση έχει. Ευπαρουσίαστη και ευχάριστη είναι. Γιατί λοιπόν θες να την αντικαταστήσεις με μια δεινοσαυρίνα;

Ουδείς αμφισβητεί την ιστορία και την αξία της Έλλης. Είναι επιτυχημένη και καλή στη δουλειά της. Αλλά όχι πια για το γυαλί. Μπαϊλντίσαμε να τη βλέπουμε κοντά τριάντα χρόνια να μας κοιτάει με τα μπιρμπιλωτά μάτια της και να παριστάνει την αυθεντία.

Μπορεί αν θέλει και με την πείρα που διαθέτει, να σταθεί στο παρασκήνιο και να βοηθήσει από κει, διδάσκοντας και τους νεότερους. Όχι όμως στο γυαλί ρε Λάμπη. Ας δούμε να προωθείται και κανένας νέος. Χορτάσαμε δεινόσαυρους. Νισάφι πια.

gatapetalomeni@gmail.com