Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ...

Εμείς οι γάτες έχουμε μεγάλη ευαισθησία σε ορισμένα πράγματα. Για παράδειγμα, όπου βρούμε ζέστη κολλάμε. Μας αρέσει τρελά η ζεστασιά, ενώ έχουμε μεγάλη δυσανεξία στο νερό. Φαντάζομαι ότι έχετε δει πως κάνουμε όταν μας ρίχνουν νερό στη γούνα.

Μεγάλη δυσανεξία επίσης παρουσιάζουμε στους χαφιέδες. Δεν το ξέρατε; Ώρα να το μάθετε. Μας σηκώνεται η γούνα κάγκελο, καμπουριάζει η ράχη μας και βγάζουμε νύχια όταν ένα χαφιεδάκι δει, ας πούμε, να έρχεται κάποιος καθυστερημένα στη δουλειά και σπεύδει στον προϊστάμενο να πουλήσει το χαφιεδιλίκι του. Κι αν αποκαλυφθεί; (θα πείτε). Ε και; Το θράσος τι τόχουμε. Όπως όλα τα υποπροϊόντα αυτής της συνομοταξίας, θα πει με χάρη χαζογελώντας πλατιά και ραίνοντας με σάλιο το περιβάλλον και τον συνομιλητή τους: "Έλα ρε πλάκα έκανα".

Για όλους αυτούς εφεξής θα εφαρμόζω τον κώδικα που έχει ως βασικά αρχικά τα γράμματα ΔΓ που σημαίνουν: Δε Γαργαλιέστε λέω εγώ! Όμως δε θα σταματήσω στο ΔΓ. Θα βγω και με άλλους κωδικούς αλλά και με ονόματα. Τότε να δείτε γαργάλημα και γέλιο που έχει να πέσει.
Άιντε μπράβο. Άιντε μπράβο αστεία και ασήμαντα αλητάκια.

gatapetalomeni@gmail.com