Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ (ΝΥΝ & ΠΡΩΗΝ) ΤΗΣ ΕΡΤ

Ώρες ώρες μούρχεται να βγάλω τα νύχια και να πάω να ξεσκίσω όσους (όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των ερευνών των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης), μοίραζαν εκατομμύρια ευρώ εις εαυτούς και ημετέρους (δυστυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί που τα τσεπώνουν χοντρά), ενώ άφηναν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ χωρίς συλλογική σύμβαση το 2009, με τα γνωστά σήμερα αποτελέσματα. Το κακό που προξένησαν (εκτός της γενικότερης υποβάθμισης της υπηρεσίας και τα ελλείμματα), είναι ότι δημιούργησαν στον Ελληνικό λαό την εντύπωση ότι η ΕΡΤ είναι γεμάτη από χαραμοφάηδες που οικονομάνε bonus, χωρίς να δουλεύουν.

Κάποιοι που άσκησαν αυτή την καταστροφική πολιτική, ακούγεται ότι την έχουν κάνει στο εξωτερικό (αυτό το μάθημα το έχει παραδώσει ο Χριστοφοράκος). Κάποιοι άλλοι έχουν βολευτεί σε θέσεις στον ιδιωτικό τομέα (τι είδαν και θαύμασαν όσοι τους προσέλαβαν;) και αποκαλούν τώρα πολιτική δίωξη το ξεμπρόστιασμα που τους έκαναν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.

Εκτός όμως από τους διοικητικούς παράγοντες που ουσιαστικά εγκλημάτησαν, υπάρχουν και αρκετοί συνδικαλιστές που είχαν συνταχθεί απόλυτα με αυτή την τακτική και νοοτροπία, κουρελιάζοντας κάθε έννοια συνδικαλισμού και δημιουργώντας την αντίληψη ότι το εργατικό συνδικάτο αποτελείται από μια δράκα ξεπουλημένων, που νοιάζονται για το τομάρι τους και για κανέναν άλλο.

Για όλους αυτούς ένα πράμα ταιριάζει να πει κανείς. Ρε ουστ από κει ξετσίπωτοι. Ουστ από κει.

gatapetalomeni@gmail.com