Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Στις 30 Μάρτη, σας έγραψα για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο Ραδιομέγαρο από τη διακοπή του μεταδιδόμενου προγράμματος και την ΕΔΕ που παρήγγειλε ο κος πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος, εξ αιτίας αυτής της απαράδεκτης διακοπής. Έμαθα ότι την ΕΔΕ θα διεξαγάγει ένας έμπειρος, έντιμος και άξιος συνάδελφος που η γατίσια διαίσθησή μου με κάνει να θεωρώ δεδομένο ότι θα παραμερίσει τις όποιες αρέσκειες ή απαρέσκειες, που σίγουρα έχει αναπτύξει στα τόσα χρόνια της σταδιοδρομίας του, προκειμένου να αποδώσει ένα καθόλα ακριβές και αξιοσέβαστο πόρισμα για όσα συνέβησαν.

Δυστυχώς για αυτόν η παρούσα συγκυρία, χαρακτηρίζεται από έντονο παρασκήνιο, στο οποίο εμπλέκονται τόσο αυτοί που προσπαθούν να παραμείνουν στις υπηρεσιακές θέσεις ευθύνης τους (για το "ευθύνης" ξεκαρδιζόμαστε όλοι μαζί), όσο και οι υποστηρικτές τους, που μπορεί - λέμε μπορεί - να είναι εν ενεργεία συνάδελφοι, συνδικαλιστές (νυν και πρώην), εξωυπηρεσιακοί παράγοντες, συνταξιούχοι και τόσοι άλλοι.

Κράτα γερά συνάδελφε και γύρνα την πλάτη σε όσους προσπαθήσουν να σε επηρεάσουν. Ξέρω πως είναι δύσκολο. Τα έχω περάσει και εγώ. Αλλά η μαγκιά στα δύσκολα φαίνεται.

gatapetalomeni@gmail.com